.

.

.

.

Bijles in wiskunde, natuurkunde, scheikunde en aanverwante vakken

Heb je hulp nodig bij het begrijpen van de exacte vakken? Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Vul dan het contactformulier in dat onderaan deze pagina te vinden is. Ik laat dan zo snel mogelijk wat van mij horen, zodat we een vrijblijvende intake kunnen inplannen. Zo kunnen we samen bespreken wat de meest geschikte aanpak is. De bijlessen worden verzorgd op de Amphionstraat in Doetinchem of, wanneer we dat hebben afgesproken, online achter je eigen pc

Een bijles beslaat altijd een vol uur, dus 60 minuten. De actuele tarieven van de bijlessen vind je op het tabblad Tarieven, waarbij de kanttekenting moet worden gemaakt dat voor het reguliere VO en VAVO een lager tarief geldt dan het beroepsonderwijs en de zelfstudie. Dat verschil vind je ook terug bij de tarieven. Ook is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief met meerdere personen tegelijk een bijles af te nemen.

Voor het beste resultaat is het verstandig om wekelijks of tweewekelijks bijlessen te volgen. Voor de exacte vakken is een aparte manier van denken nodig waarbij de kracht van de herhaling geldt. Incidentele bijlessen zijn meer bedoeld om bijvoorbeeld een achterstand door ziekte weg te werken, om een extra uitleg te krijgen over een bepaald onderwerp of  om samen een hoofdstuk door te nemen als checkup voor een toets.

Wanneer je structurele bijlessen volgt (dus wekelijks of tweewekelijks) is het gebruik van mijn E=mc2 ff APPen service inbegrepen.

Er is ook een mogelijkheid om online je bijlessen te volgen. Het voordeel voor jou is dat je dan de deur niet meer uit hoeft.  Als je geïnteresseerd bent in de online variant, dan is het altijd verstandig om daar eerst even contact over te hebben. Geef dit dan even aan op het contactformulier hieronder.

Ben je geïnteresseerd in bijlessen? Vul dan onderstaand contactformulier in!

4 + 6 =