.

.
.

.

Bijles in wiskunde, natuurkunde, scheikunde en aanverwante vakken

Bijles in economie en m&o

 

Heb je hulp nodig bij het begrijpen van de exacte of economische vakken? Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Vul dan het contactformulier in dat onderaan deze pagina te vinden is. Ik laat dan zo snel mogelijk wat van mij horen, zodat we een vrijblijvende intake kunnen inplannen. Zo kunnen we samen bespreken wat de meest geschikte aanpak is. De bijlessen worden verzorgd op de Amphionstraat in Doetinchem of, op locatie of, wanneer we dat hebben afgesproken, online achter je eigen pc.

Een bijles beslaat in principe een uur, tenzij anders afgesproken. De actuele tarieven van de indivuele bijlessen vind je op het tabblad Tarieven,  Ook is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief met meerdere personen tegelijk een bijles af te nemen.

Voor het beste resultaat is het verstandig om wekelijks of tweewekelijks bijlessen te volgen. Voor de meeste vakken is een aparte manier van denken nodig waarbij de kracht van de herhaling geldt. Incidentele bijlessen zijn meer bedoeld om bijvoorbeeld een achterstand door ziekte weg te werken, om een extra uitleg te krijgen over een bepaald onderwerp of  om samen een hoofdstuk door te nemen als checkup voor een toets.

Er is ook een mogelijkheid om online jouw bijlessen te volgen. Het voordeel voor jou is dat je dan de deur niet meer uit hoeft. Inmiddels heb ik een pakket gevonden waardoor ik perfect in staat ben om online bijlessen te verzorgen. En je hebt er totaal geen technische kennis voor nodig: je krijgt van mij voor de bijles een link. Deze klik je aan en klaar! Als je geïnteresseerd bent in de online variant, geef dat dan vast aan op het contactformulier hieronder. Dan zal ik een korte online intake inplannen zodat ik je ook alvast een beetje kan laten zien hoe het werkt.

Ben je geïnteresseerd in bijlessen? Vul dan onderstaand contactformulier in!

Hoe je heb je mij gevonden?

9 + 15 =

Bel direct