.

E=mc2 ff APPen

Je loopt vast met je wiskunde, natuurkunde of scheikunde in het voortgezet onderwijs. Het lukt gewoon even niet en je hebt snel iets nodig om weer verder te kunnen. Dan kunnen misschien een paar korte tips helpen!

Met de ff APPen hulp van E=mc2 bijlescoaching kan je rekenen op snelle ondersteuning bij je schoolwerk! Gewoon met WhatsApp of SMS. Stel je vraag wanneer jij wilt en ik probeer je dan zo snel mogelijk op gang te helpen!

Het gaat vooral om leer- of studievragen, over hoe je iets het beste kunt aanpakken enzovoorts. Het is natuurlijk bijna onmogelijk om je te helpen met bijvoorbeeld een oplossing voor een specifieke som. Maar jou op weg helpen lukt altijd!

Doe je mee? Lees dan eerst even de spelregels

De spelregels

  • Meld je aan met het contactformulier onderaan deze pagina.
  • De service is alleen van toepassing op het voortgezet onderwijs.
  • Ik ben per WhatsApp/SMS meestal(!) bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 00.00 uur. Je krijgt dezelfde dag altijd bericht. In het weekend en in vakanties kan je altijd een berichtje sturen, maar dan is de wachttijd (uiteraard) wat langer.
  • Stuur je vraag naar 06-44 215 106

    Let op: dit nummer is alleen beschikbaar voor berichten. Je kunt op dit nummer dus geen gesprek voeren!

  • Je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Wacht vooral niet tot het allerlaatste moment om je vraag te stellen, want je zal even moeten wachten op antwoord 😉
  • Het gaat vooral om leer- of studievragen, over hoe je iets het beste kunt aanpakken enz. Het is natuurlijk bijna onmogelijk om je te helpen met bijvoorbeeld een oplossing voor een specifieke som. Ik maar ik kan je altijd op weg helpen.
  • Op naamloze berichten, grove taal of flauwekul reageer ik niet. Daar is deze hulp niet voor (je nummer wordt dan gelijk geblokkeerd.)
  • Groepsapps zijn niet mogelijk

Wil je eerst meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op. Voor alle leerlingen en studenten die al op een- of tweewekelijks bijlessen bij mij volgen, is deze service uiteraard inbegrepen!

Ben je geïnteresseerd in E=mc2 ff APPen? Vul dan onderstaand contactformulier in!

7 + 13 =