.

Stoomcursus Biologie

Ieder jaar organiseert E=mc2 bijlescoaching een stoomcursus Biologie om jou op het eindniveau vwo te brengen, zodat je goed voorbereid je eindexamen of het CCVX-voortentamen in kunt gaan.

De uitgebreide en intensieve cursus kan gebruikt worden als voorbereiding op het Centraal Schriftelijk Eindexamen of op een voortentamen van het CCVX, maar het is natuurlijk ook mogelijk deel te nemen als je je kennis vrijblijvend op een hoger niveau wilt brengen.

De onderwerpen die we in 18 lessen gaan bespreken, zijn:

  1. Cellen, deling, voortplanting en genetica
  2. Fotosynthese, stofwisseling en eiwitten
  3. De mens
  4. Planten en dieren
  5. Extra oefenen
  6. Examenvoorbereiding

Omdat we flink veel stof in relatief weinig tijd gaan bespreken, is het zaak dat je wel een redelijk instapniveau hebt. Het gewenste ingangsniveau voor de cursus is ruwweg eind vierde klas vwo Biologie.

Het lesmateriaal zal online worden verstrekt. De cursus vindt online plaats en vindt doorgang als er tenminste 5 aanmeldingen zijn. De groep zal nooit groter zijn dan 8 personen.

Er is voor een online klaslokaal gekozen, omdat het dan voor iedereen in Nederland en het buitenland toegankelijk is en omdat er in principe evenveel interactie kan plaatsvinden via deze variant: we kunnen gewoon met elkaar praten.

De kosten van de cursus vind je onder het tabblad TarievenDe data en tijden voor deze cursus zijn te vinden onder het tabblad Agenda. Mochten deze data nog niet bekend zijn, dan kun je je altijd onder voorbehoud inschrijven of even contact met mij opnemen. Het is ook mogelijk om deze training individueel te volgen. Daar hoort dan wel een ander tarief bij. De totale kosten hangen hierbij heel erg af van jouw instapniveau en jouw behoefte. Voordeel van individuele trainingen is dat er maatwerk geleverd kan worden, dat we effectiever kunnen werken (dus vaak minder uur training nodig hebben) en we qua tijd flexibeler kunnen plannen. Als je hier interesse in hebt, neem dan even contact met mij op.

Ben je geïnteresseerd in stoomcursus? Vul dan onderstaand contactformulier in!

6 + 13 =