.

Stoomcursus Natuurkunde

Ieder jaar organiseert E=mc2 bijlescoaching een stoomcursus Natuurkunde om jou op het eindniveau vwo te brengen, zodat je goed voorbereid je eindexamen of het CCVX-voortentamen in kunt gaan.

De uitgebreide en intensieve cursus kan gebruikt worden als voorbereiding op het Centraal Schriftelijk Eindexamen of op een voortentamen van het CCVX, maar het is natuurlijk ook mogelijk deel te nemen als je je kennis vrijblijvend op een hoger niveau wilt brengen.

De onderwerpen die we in 18 lessen gaan bespreken, zijn:

  1. Mechanica
  2. Optica
  3. Elektromagnetisme
  4. Golven en straling
  5. Warmteleer
  6. Examentraining

Wat heb je nodig?

  • Lesmateriaal wordt digitaal aangeleverd. Mocht je liever met boeken werken, dan is Newton, deel 4, 5 en 6 vwo (nieuwste editie) aan te bevelen.
  • BiNaS, 6e editie
  • Rekenmachine, Casio FX 82MS of Texas Instruments TI 30XB

De cursus vindt online plaats en vindt doorgang als er tenminste 5 aanmeldingen zijn. De groep zal nooit groter zijn dan 8 personen. Er is voor een online klaslokaal gekozen, omdat het dan voor iedereen in Nederland en het buitenland toegankelijk is en omdat er in principe evenveel interactie kan plaatsvinden via deze variant: we kunnen gewoon met elkaar praten.

Er is voor een online klaslokaal gekozen, omdat het dan voor iedereen in Nederland en het buitenland toegankelijk is en omdat er in principe evenveel interactie kan plaatsvinden via deze variant: we kunnen gewoon met elkaar praten.

De kosten van de cursus vind je onder het tabblad Tarieven. Het is ook mogelijk om deze training individueel te volgen. Dan geldt grofweg dat de cursus twee keer zo veel zal gaan kosten. Hoeveel precies, dat hangt heel erg af van jouw instapniveau en jouw behoefte. Voordeel van individuele trainingen is dat er maatwerk geleverd kan worden, dat we effectiever kunnen werken (dus vaak minder uur training nodig hebben) en we qua tijd flexibeler kunnen plannen.

Ben je geïnteresseerd in stoomcursus? Vul dan onderstaand contactformulier in!

11 + 8 =