.

Basiscursus Wiskunde

Ieder jaar organiseert E=mc2 bijlescoaching Basiscursus Wiskunde om jou op het juiste niveau te brengen voor bijvoorbeeld de voorbereidingen voor de bovenbouwstof vwo voor je CCVX voortentamens of de Stoomcursus vwo Wiskunde. Je kunt natuurlijk ook deelnemen aan de training om gewoon de stof even op te frissen of jouw niveau op vrijblijvend op een hoger plan te tillen.

Of je deze toets echt nodig hebt of niet, kun je toetsen aan de hand van deze instaptoets. Kan je deze opgaven feilloos maken, dan heb je het niet nodig om deze cursus te volgen. Loop je echter regelmatig vast, dan is deze cursus zeer aan te bevelen. Zijn er maar een paar onderwerpen die je bijgeschaafd wilt hebben, dan kan je contact met mij opnemen en maken we een programma op maat. Vaak is het echter voordeliger om de totale cursus te volgen. Bovendien, als er een aantal onderwerpen zijn waarbij je vastloopt, dan is het beter om de totale cursus te volgen om ook de samenhang goed te begrijpen.

In 7 lessen gaan wij de volgende onderwerpen behandelen:

  1. Getallen en rekenregels
  2. Machten en wortels
  3. Vergelijkingen
  4. Formules en grafieken
  5. Algebra
  6. Tweedegraads functies
  7. Exponentiële functies

De cursus vindt online plaats en heeft doorgang als er minimaal 3 aanmeldingen zijn. De groep zal nooit groter dan 8 personen zijn, omdat wij het belangrijk vinden om iedereen individuele aandacht te geven. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een mail met de nodige uitleg. Het lesmateriaal wordt door ons digitaal verzorgd. De data en tijden voor deze cursus zijn te vinden onder het tabblad Agenda. Mochten deze data nog niet bekend zijn, dan kun je je altijd onder voorbehoud inschrijven of even contact met mij opnemen.

Ben je geïnteresseerd in de basiscursus? Vul dan onderstaand contactformulier in!

12 + 4 =

Bel direct