.

.
.

.

Bijles in wiskunde, natuurkunde, scheikunde en aanverwante vakken

Bijles in economie en m&o

 

Heb je hulp nodig bij het begrijpen van de exacte of economische vakken? Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Vul dan het contactformulier in dat onderaan deze pagina te vinden is. Ik laat dan zo snel mogelijk wat van mij horen, zodat we een vrijblijvende intake kunnen inplannen. Zo kunnen we samen bespreken wat de meest geschikte aanpak is. De bijlessen vinden plaats op de hoofdlocatie en in sommige gevallen op mijn thuislocatie. Ook is het soms mogelijk om bijlessen in een andere plaats af te spreken. En natuurlijk, wanneer we dat hebben afgesproken, online achter je eigen pc.

Een bijles duurt ongeveer een uur, tenzij anders afgesproken. De actuele tarieven van de indivuele bijlessen vind je op het tabblad Tarieven,  Ook is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief met meerdere personen tegelijk een bijles af te nemen.

Voor het beste resultaat is het verstandig om wekelijks bijlessen te volgen. In principe beginnen we ook altijd met eens per week. Voor de meeste vakken is een aparte manier van denken nodig waarbij de kracht van de herhaling geldt. Na een tijdje kunnen we soms afbouwen naar tweewekelijks. Incidentele bijlessen zijn meer bedoeld om bijvoorbeeld een achterstand door ziekte weg te werken, om een extra uitleg te krijgen over een bepaald onderwerp of  om samen een hoofdstuk door te nemen als checkup voor een toets.

Er is ook een mogelijkheid om online jouw bijlessen te volgen. Het voordeel voor jou is dat je dan de deur niet meer uit hoeft. Inmiddels heb ik een softwarepakket gevonden waarmee ik perfect in staat ben om online bijlessen te verzorgen. En je hebt er totaal geen technische kennis voor nodig: je krijgt van mij voor de bijles een link. Deze klik je aan en klaar! Er zitten veel voordelen aan online bijlessen volgen. Bijvoorbeeld dat je de deur niet meer uit hoeft en dat je na de bijles alle aantekeningen die we hebben gemaakt als PDF bestand doorstuurd krijgt. De nieuwste onderzoeken wijzen uit dat online bijlessen net zo effectief kunnen zijn als face-to-face bijlessen!  Als je geïnteresseerd bent in de online variant, geef dat dan vast aan op het contactformulier hieronder. Dan zal ik een korte online intake inplannen zodat ik je ook alvast een beetje kan laten zien hoe het werkt.

Ben je geïnteresseerd in bijlessen? Vul dan onderstaand contactformulier in!

Hoe je heb je mij gevonden?

11 + 2 =

Bel direct