Home Studiebegeleiding Voor leerlingen Voor ouders Voor scholenTarieven

Voor leerlingen

Herken je jezelf in een van onderstaande dingen?

  • Je krijgt het niet voor elkaar om al je schoolwerk af te krijgen. En daardoor heb je bijna geen tijd voor andere leuke dingen.
  • Je werkt hard, maar je komt er nogal eens achter dat je strategie niet helemaal klopt. Daardoor doe je wel eens het verkeerde of begin je te laat. Dan zakt de moed je soms in de schoenen.
  • Je ouders willen je heel graag helpen, maar op de een of andere manier kan je hun hulp niet aannemen.
  • Je wilt niet teveel hulp hebben, je bent wel een beetje klaar met dat betuttelen. Je wilt efficiënt en snel alles voor elkaar krijgen en je wilt dat ook zoveel mogelijk alleen doen.

Dan kan studiebegeleiding voor jou de uitkomst zijn! Want hoe werkt dat nu?

Samen met jou kijken we waar je hulp nodig hebt. We hebben dan op basis van onze ervaring wel een idee hoe we je kunnen helpen.

  • Het allerbelangrijkste is plannen en het structureren. Dat gaan we zeker met je oppakken. Je wordt dan niet meer verrast door teveel werk. Op school ken je alles al voordat het wordt getoetst. Dat betekent dat je relaxter naar school kan.
  • We gaan je helpen om een goede strategie te bepalen als iets niet goed loopt. Wat zeg je bijvoorbeeld tegen je docent als je iets van hem verwacht? Want hij kan je zeker ook helpen om succesvol te zijn.
  • Je kunt met al je vragen bij ons terecht, maar wij geven ook tips aan jou. De bedoeling is dat je de stressvolle zaken bij ons oplost en daarna met een goed gevoel naar huis gaat.

Lijkt je dat wat en wil je meer weten? Laat het ons weten en kom eens langs!

Ben je geïnteresseerd in studiebegeleiding of bijlessen in Silvolde? Vul dan onderstaand contactformulier in!

9 + 10 =

Bel direct