.

Online bijles

 

Het is goed mogelijk om individueel of met en een groepje online bijles te volgen. Dat werkt als volgt: je krijgt van mij voorafgaand aan de bijles via de email een unieke link. Met deze link krijg je toegang tot mijn virtuele smartboard. Ook kunnen we elkaar gewoon zien en horen.

Voor de bijlessen maak ik gebruik van E-Lecta. Dat is een programma dat speciaal geschreven is om online lessen te geven, zowel op individueel niveau als klassikaal. Het grote voordeel van dit programma is dat het heel stabiel is en dat je makkelijk een printscreen kunt maken van het smartboard. Verder kan ik jou toegang geven tot het scherm, zodat je zelf met je muis wat kunt schrijven, tekenen of aanwijzen. Alle aantekeningen van de bijles kan ik zelfs als pdf-bestand naar je doormailen!

Ook is het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk een groepsles te organiseren. Alle deelnemers hebben dan een eigen unieke link en kunnen vragen stellen. Wanneer er vragen zijn, kan je je ‘virtuele vinger’ opsteken en kan ik je vraag beantwoorden. Het is daardoor dus absoluut niet chaotisch en er praten nooit leerlingen door elkaar.

Online bijlessen kunnen dus zeker net zo effectief zijn als een face-to-face bijles. Groot voordeel is dat je de deur niet meer uit hoeft. Bovendien heb je geen enkel technisch inzicht nodig om hiermee te kunnen werken. Je krijgt in jouw mail een link en wanneer je op deze link klikt, zit je in de les en werkt alles! Ik help inmiddels al veel studenten in binnen- en buitenland online. Afstand is dus geen enkel probleem meer!

Ben je geïnteresseerd in online bijlessen? Vul dan onderstaand contactformulier in!

Hoe heb je mij gevonden?

1 + 2 =

Bel direct