.

 

Online bijles

Het is goed mogelijk om individueel of met en een groepje online bijles te volgen. Dat werkt als volgt: op het moment van de afspraak kan je door te klikken op de tegel van Join.me op deze pagina direct inloggen.  Voor het beste resultaat op een Windows-computer dien je wel Chrome als browser te installeren (mocht je dat nog niet hebben). Ook kun je in de menubalk bovenaan deze site klikken op Inloggen online bijles. Als bent toegelaten tot het virtuele klaslokaal krijg je toegang tot mijn virtuele smartboard. Ook kunnen we elkaar gewoon zien en horen. Voor de mensen die met een iMac, Macbook, iPad of iPhone inloggen: er wordt eerst een speciale app gedownload waarmee je kunt inloggen. Dat gebeurt automatisch dus daar hoef je zelf niet naar op zoek te gaan. 

Voor de bijlessen wordt gebruik gemaakt van Join.me Pro. Dat is een veel stabieler programma dan bijvoorbeeld Skype en speciaal geschreven voor dit soort doeleinden. Ook kan het programma ook in groepsverband prima worden gebruikt. Bovendien is dit gekoppeld aan een SmartBoard, waarmee we (net als in een echt klaslokaal) gewoon aantekeningen op kunnen schrijven en opgaven kunnen uitwerken. Aan het einde van de les wordt de PDF van de desbetreffende les naar je gemaild. Tijdens de les kan je dus je volledige focus houden op de bijles. Daarmee kan een online bijles dus zelfs voordeel voor je opleveren. Bovendien kan ik je zelfs toegang geven tot mijn scherm en kunnen we ook op jouw scherm kijken als je daar bijv. opgaven of uitwerkingen op hebt staan die je niet begrijpt. Met één druk op de knop is dit zo geregeld!

Online bijlessen kunnen dus zeker net zo effectief zijn als een face-to-face bijles. Groot bijkomend voordeel is dat je de deur niet meer uit hoeft. En je hebt geen enkel technisch inzicht nodig om hiermee te kunnen werken. Je hoeft alleen maar op het moment van onze afspraak op de tegel op deze pagina te klikken en je komt automatisch in ons virtuele klaslokaal. We helpen inmiddels al veel studenten in binnen- en buitenland online. Afstand is dus geen enkel probleem meer!

Ben je geïnteresseerd in online bijlessen? Vul dan onderstaand contactformulier in!

Hoe heb je mij gevonden?

13 + 3 =

Bel direct