.

.

.

Doorstroomtraining mavo-havo

Het blijkt dat veel leerlingen die doorstromen van de mavo (vmbo tl) naar de havo het moeilijk hebben, met name met de vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Voor de leerlingen die doorstromen zou er eigenlijk extra wiskunde, natuurkunde en/of scheikunde moeten worden aangeboden om de overgang wat te vergemakkelijken. Helaas biedt het onderwijssysteem daar meestal geen ruimte voor. Vandaar dat je bij mij deze doorstroomtrainingen kunt volgen. Afhankelijk van je pakket kun je bij mij een individuele training wiskunde A/B, natuurkunde en/of scheikunde volgen waarin ik de stof van de 3/4 havo doorneem en met name de verandering in manier van denken zal gaan trainen. Voor lesmateriaal en oefeningen zorg ik.

De slagingspercentages van de havo zijn mede door doorstromers die het niveau niet aankunnen relatief laag. Onderschat deze overgang dus niet! Wil je goed voorbereid doorstromen naar een niveau hoger en wil je je kans op slagen vergroten, volg dan een doorstoomtraining. De data en tijden voor deze cursus zijn te vinden onder het tabblad Agenda. Mochten deze data nog niet bekend zijn, dan kun je je altijd onder voorbehoud inschrijven of even contact met mij opnemen.

Als aftrap voor de doorstroomtraining, geef ik je een aantal vragen mee die je moet oplossen. Op basis van de uitkomst van deze vragen zullen we een pakket op maat gaan samenstellen, zodat jij optimaal wordt voorbereid. Op basis daarvan kan ik een totaalprijs voor de training gaan bepalen.

 

Ben je geïnteresseerd in een doorstroomtraining? Vul dan onderstaand formulier in!

13 + 2 =