CCVX groepstraining voortentamens

Heb je alle stof doorgenomen en kan je wat hulp gebruiken bij de voorbereiding op het komende CCVX voortentamen? Dan is onze groepstraining voortentamens echt iets voor jou!

Tijdens deze online training nemen we in vier lessen vier recente voortentamens door. Behalve dat je hiermee geweldig kan oefenen, is het ook een ideale manier om alle voortentamenstof nog een eens grondig door te nemen.

Deze CCVX groepstrainingen zijn enkel bedoeld voor iedereen die de stof al volledig heeft doorgenomen en kan niet als volledige snelcursus worden gezien. Daarvoor is de hoeveelheid stof gewoonweg te veel.

De trainingen vinden online plaats, waarbij mijn scherm als een smartboard functioneert. Alles wat tijdens de training op het scherm gebeurt krijg je na afloop als PDF bestand over de mail gestuurd. En er is volop mogelijkheid tot het stellen van vragen (net zoals in een echt klaslokaal). De trainingen vinden plaats in kleine groepjes van maximaal 10 personen en worden vlak voor een CCVX tentamenmoment gepland. Bovendien, omdat veel mensen die kiezen voor CCVX doordeweeks studeren of werken, vinden de trainingen voornamelijk in het weekend plaats (vrijdagavond, zaterdag of zondag).

In de Agenda vind je hierover meer. De kosten van de training zijn afhankelijk van het aantal vakken waarin je voortentamentraining wilt gaan volgen. Klik hier voor de actuele tarieven.

Wil je meer informatie of wil je je inschrijven voor een of meerdere trainingen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvende online intake te plannen. Tijdens de intake maken we kort kennis met elkaar, kijken we of je instapniveau voldoende is om deel te kunnen nemen aan de training en laten we gelijk ons virtuele klaslokaal aan je zien.

 Eerstvolgende training:

Wiskunde ABeschikbaar

NatuurkundeBeschikbaar

ScheikundeBeschikbaar

Bel direct
Route